Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Предстоящи промени след проведената анкета

Предстоящи промени след проведената анкета

admin 30 септември

Уважаеми играчи,

Благодарим на всички, които се включиха в анкетата и дискусията във форума. Въз основа на вашите мнения и някои много-добри предложения, ще въведем следните промени:

1. Рейтинг скалата остава без промяна. VIP играчите ще имат възможност да я скриват, ако желаят от настройки, ВИП екстри
2. Въвеждаме нов показател „Пас“, който ще показва в проценти колко често даден играч избира да не прави обява. Така ще се добива представа за стила на игра: по-консервативен (чести пасове) или по-агресивен (рядко пасува).
Пример: Играч А е участвал в 10 рунда и е пасувал 6 пъти → „Пас“ = 6/10 = 60%.
3. Ограничаваме броя на излизанията преди старта на игра до 3 за период от 20 минути. За злоупотребяващите играчи, които въпреки това излязат, (затворят играта) ще има 20 минутно ограничение на правото да влязат на друга маса.

Екипът на Djagi.com Ви пожелава приятна игра.

Виж по-стари
AMAZED 01 октомври

1. Това, че рейтинга остава е много добре. Би било безумно ако промените нещо в него.
2. Показателят пас е хубава опция, но е хубаво щом тази опция я има трябва да въведете и опцията когато някой агресивен играч направи втора обява така нареченото " сечене " колко успешна е обявата на този играч. Т.е. под рейтинга трябва да въведете 1 скала пас колко често пасува и 1 скала когато някой активен играч обяви обява след пас колко успешни са тези обяви т.е. дали изкарва играта или я вкарва (ветрешна).
3. Третата точка е хубава, ако играчът, който е направил масата започне да играе и след това решава да напусне. Да тогава трябва да има наказание, но ако играчът реши, че партът му или опонентите не му харесват и реши да напусне и да създаде нова маса тогава това правило за него не важи. Уточнявайте ги тези неща!
4. Предложението за 1000 игри да се заключва рейтинга не е ок, защото правилата според мен трябва да са еднакви за всички, а не ВИП играчите да могат да заключват рейтинга, а не ВИП да не могат. Освен това това правило изобщо трябва да отпадне. Как така ще се заключва рейтинга? Ами нали се сещате, че ако някой играч си е заключил рейтинга, то това означава отлив на партове. Аз със сигурност не бих седнал да играя с такъв парт, на който рейтингът му не се вижда, защото аз няма да зная как играе той!!! Рейтингът е показател за това даден играч колко разбира от тази игра! Така, че тази опция със заключването на рейтинга не е правилна и не би трябвало да важи.
5. Това с отделния сектор също за силни играчи с над 1000 игри също не е правилно, защото по този начин вие ограничавате правото на определени играчи да играят с когото си поискат, а именно ако вкарате тази опция силните играчи ще имат право да играят само със силни играчи, а не със слаби или на средно ниво. Има доста абсурдни предложения, които даже не зная с какъв акъл са измислени.
6. Според мен трябва да въведете отдясно още едно поленце над чата с едно плюсче + Добавете тема. Т.е. в това поленце всеки потребител да може да си въведе тема, която си заслужава да се обсъди с други играчи.
Нещо като общия ви чат, но не точно, защото това трябва да е безплатно и например това, което вие предлагате във форума ние да го обсъдим помежду си и накрая да излезем и да селектираме най-добрите предложения и да ви ги напишем, а не всеки да дава най-различни предложения и Вие да се чудите кое да одобрите и кое не.
7. Дайте право на всеки потребител там където пише добавете коментар да има право на повече коментари от 1, защото някой може да се сети в последствие да добави нещо и вие като сте дали опция 1 коментар - вторият му коментар увисва.

ич ми не е 01 октомври

AMAZED под заключен рейтинг, тук се визираше скалата, така както твоята е червена, когато седнеш със случаен парт не да не се вижда изобщо, а да е като приятелска игра, т.е. играеш играта, но не ти отчита един брой загуба и съответно скалата ти остава червена, е съответно не ти отчита и победата ако биете. Никой не би седнал с парт с напълно скрит рейтинг, защото масово има играчи които от 15 раздавания, правят 15 анонса, но изкарват само два от тях на късмет...

Choupette 01 октомври

ич ми не е,благодаря! Четейки амазед, тъкмо се чудех - аз ли не мога да се изразя ясно на български език или той не може да прочете какво съм написала.

karry 01 октомври

Уважаеми играчи,

След внимателно разглеждане на предложението за въвеждане на точка 3, което включваше ограничаване на броя на излизанията преди старта на играта до 3 за период от 20 минути и налагане на 20-минутно ограничение за повторно влизане на маса за злоупотребяващите играчи, решихме да не въвеждаме тази промяна към настоящия момент.

Благодарим ви за предложенията и обратната връзка. Ще продължим да следим ситуацията и да обсъждаме възможни подобрения в бъдеще.

С уважение,
Екипът на Djagi.com

AMAZED 01 октомври

Отговор към Ич ми не е. Доколкото разбирам ти визираш игрите все едно играеш с компютър нали така? Там нито ти зачита победите, нито загубите, нито рейтинга, нито ти иска чипове. Решението на твоят въпрос е много лесно и то зависи от админите разбира се. Предлагам там където са направили шампионски лиги от 500 чипа до 20 000 чипа да ти вмъкнат още 1 шампионска лига , която да бъде в самото начало, в която ШЛ ще могат да участват всички играчи, които не искат да им се отчита рейтинг и победи и загуби. Просто нека вмъкнат една ШЛ с 0 чипа и всичките тези ограничения, които ти ги искаш да ти ги вмъкнат. Аз не виждам никакъв проблем това да се случи, но аз визирах нещо съвсем различно, тъй като това, което ти и още няколко потребителя искате не мисля, че ще предизвика голям интерес. Аз лично няма да седна на такава маса. И сега към админите. Вие хубаво гледате новите играчи в сайта как да им е по-лесно да започнат игрите в белота, но откакто е създаден този сайт не обръщате никакво внимание на другите игри, които не са по-малко интересни от белота. Да съгласен съм белота е цар футбол, но какво ще кажете за играта БРИДЖ БЕЛОТ? Не сте си мръднали пръста за тази игра така, че да може поне да се играе? Осъзнавате ли, че тази игра изобщо не може да се стартира дори, а нищо не ви пречи да я направите по същия начин както белота. Вкарвате ШЛ - шампионска лига и с плюсче на самите маси. Вие как изобщо си представяте там да се отчита някакъв рейтинг като играчите не могат да я стартират изобщо? Сложили сте да се изтегли някакъв браузър и чрез него може да се играе бридж, но само с ботове. Това е несериозно. И изобщо не можете да ми минете с номера, че няма желаещи за тази игра.НАПРОТИВ. Има много желаещи стига да я направите достъпна за хората. Освен това защо не пуснете една анкета със следният въпрос: Желаете ли да има турнири и елиминационни турнири по бридж белота? Както пустате турнири и елиминационни турнири в белота, защо не пуснете същите турнири и за бридж белот?
Имо много желаещи за тази игра, но вие нищо не правите, за да може да се играе. Според Вас нормално ли е ако искам да играя бридж белот да трябва да напусна вашия сайт и да отида в друг сайт. Да умишлено не споменавам как се казва сайта, тъй като Ви е много сериозна конкуренция и мисля, че не е редно. Помислете върху този въпрос.

karry 01 октомври

AMAZED,

В момента работим усилено върху обновяването на нашата игра, за да я включим в списъка с предлаганите игри. Също така разработваме множество бъдещи проекти, сред които и билярд. Освен това, отделяме значително внимание и ресурси за възстановяването на водещите игри в нашето приложение. Молим ви за малко търпение – всички тези подобрения ще бъдат достъпни в най-скоро време.

Относно другите платформи: те са доста различни като продукт и подход към осигуряване на коректна игра.

С уважение,
Екипът на Djagi.com

KaH3aC_CuTu 03 октомври

Вместо да започва директно играта на белот - да има опция "изгони играч".Така ,който е домакин ще има възможност ако не хареса седналия за парт човек да го изгони емотикона

mimeto_rz 03 октомври

Да се блокират потребители които обиждат.

Pandishpanchi 04 октомври

Трябва и приложението да се подобри,много от игрите не работят през него. Билярдът беше една от най-играните игри , ако се завърне мисля , че ще е огромен плюс за сайта.

admin 07 октомври

Pandishpanchi,
Работи се по нова игра билярд, която ще пуснем скоро.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22306